Your browser is not supported. Please use IE 8 or above.

Serbia

Local Business - Global Network ®

BNI - Največa organizacija na svetu za poslovno i preduzetničko umrežavanje

BNI (Business Network International) Poslanstvo

BNI (Business Network International) je najveća organizacija na svetu za poslovno i preduzetničko umrežavanje. Svojim članovima pruža mogućnost za sticanje novih klijenata, kontakata i razmenu ideja.
 

BNI Filozofija

Temelj delovanja svih grupa je BNI filozofija Givers Gain®, koja bi se mogla prevesti kao »Ko daje, taj dobija« i podrazumeva uzajamnu međusobnu pomoć i podršku u grupi. Svi mi koji smo deo BNI-ja verujemo, da će nam ići lakše uz međusobno povezivanje i saradnju, i da takvim delovanjem možemo svi da budemo na dobitku.
više informacija

Prošle godine...

Širom sveta trenutno deluje više od 8.500 BNI grupa u 85 država, u koje je uključeno više od 210.000 kompanija. U 2017. godini su članovi BNI grupa razmenili preko 9,3 miliona poslovnih uputnica i ostvarili preko 13,5 milijardi $ u poslovima.

Da li ste znali?

98% kompanija se oslanja na sticanje novih klijenata pomoću oglašavanja od usta do usta, ali samo

3% kompanija ima sistem za sticanje novih klijenata oglašavanjem od usta do usta.

BNI je sistem za sticanje novih klijenata pomoću oglašavanja od usta do usta.

Kako BNI funkcioniše?

BNI na lokalnom području organizuje grupe preduzetnika / kompanija, u kojima se samo preko ličnih preporuka pomaže da se dođe do novih klijenata. BNI je razvio sistem za sticanje novih klijenata, koji grupama nudi strukturirano i pozitivno poslovno okruženje.
 

Posetite grupu

Najbolju predstavu o BNI-ju ćete dobiti ako posetite sastanak grupe. Na raspolaganju imate dve posete grupi a potom je na Vama da razmislite o pridruživanju BNI-ju. Donju mapu možete da upotrebite da potražite BNI grupu u mesto koje Vama najviše odgovara. U nekim mestima se okuplja više grupa, ali različitim danima.


 

Saradnja u regionu Beogradska hronika, 2017

 

Razgovor sa gospodinom Ivanom Misnerom, osnivačem BNI-a2016

 

BNI Javno otvaranje BNI grupe Dunav, 2016

 

                  

                      

         
Rekapitulacija rada BNI Beograd   BNI conference in Los Angeles   Poseta BNI grupe Sava Javnom otvaranju BNI grupe Synergy, 2016
   

 

 

 

 

 

BNI novosti

BNI

Copyright BNI. All Rights Reserved. All company names, product names logos included here may be registered trademarks or service marks of their respective owners.